top of page

“Stress er et sundt individs reaktion på usunde omgivelser.”
Sender et “Godt brølt 🦁” til Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen for de kloge ord i dagens Nordjyske om stress og opfordringen til at ændre sprogbruget i forbindelse med stress.

I dag er jeg på afstand af min egen stress, og jeg ser det, ikke mindst efter gode samtaler med kloge fagpersoner, bestemt også mere som en sund reaktion på usunde omgivelser end som svaghed. Lad os som ledere og medarbejdere have modet til at tale åbent om stress, og proaktivt gøre noget for at undgå at mennesker bliver sygemeldt med stress. Som Tom udtrykker det: “Stop med at knytte stress til svaghed, timing, beslutning og respekt.” Fra min tid hos MAN i Frederikshavn ved jeg, hvor meget det kan hjælpe, at man italesætter stress og bl.a. uddanner ledere og tillidsvalgte til, at vide hvad stress er, og hvordan man kan spotte de første tegn på stress. Jeg deler gerne ud af mine erfaringer, både som en der har været stressramt og som en chef der via en aktiv indsats fik stoppet en stigning i antallet af stresssygemeldinger Kontakt mig gerne via Huninadvice.com Da Tom er en god sparringspartner for mig, ved jeg, at han hellere end gerne tilbyder at hjælpe med at få det forebyggende arbejde i virksomheder stablet på benene.


Toms indlæg kan læses ved at klikke her8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page